Social 9 Iulie 2016 13:40
Reprezentantii ROL.ro sustin ca 990.ro – site-ul romanesc inchis de autoritati pentru piraterie – nu le-a apartinut niciodata, ci a fost client al serviciului gratuit FASTUPLOAD.ro.

„Site-ul 990.ro nu apartine si nu a apartinut niciodata companiei ROL ONLINE NETWORK S.A. sau oricarei alte companii din grupul ROL.ro. Site-ul 990.ro a fost unul dintre cei 145.232 de clienti ai serviciului gratuit FASTUPLOAD.ro, care permite stocarea fisierelor, trasferul si vizualizarea acestora.

FASTUPLOAD.ro este cel mai mare site romanesc de servicii de stocare si transfer de fisiere si functioneaza in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Mentionam ca raspunderea de orice tip referitoare la continutul fisierelor stocate, transferate sau vizualizate de catre clientii site-ului FASTUPLOAD.ro, apartine acestora”, precizeaza reprezentantii ROL.ro.

Cei care acceseaza in prezent site-ul 990.ro sunt intampinati de o pagina cu urmatorul mesaj: “Acest nume de domeniu este sechestrat in conformitate cu dispozitiile articolului 249 din Codul de Procedura Penala. Prezentul nume de domeniu fiind parte a unei cauze penale”, scrie DIGI24.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.