Social 5 Iulie 2016 14:00
Un jaf armat a avut loc la filiala unei banci din Bistrita, unde un barbat a intrat in sediul bancii si a furat o suma de bani, dupa care a fugit, informeaza mediafax.

Potrivit politistilor aflati la fata locului, un barbat cu un pistol in mana a intrat in sediul unei banci din Bistrita. Acesta a stat la coada in spatele unei femei, dupa care ar fi ridicat pistolul deasupra femeii si ar fi spus: „Nu miscati, este un jaf!”.

Atacul ar fi durat doar cateva zeci de secunde, insa, potrivit bistriteanul.ro, barbatul i-ar fi tinut si ostatici pe angajatii bancii.

Din fericire, acest incident nu s-a soldat cu victime, intrucat femeia a reusit sa fuga la o toneta de ziare din apropiere, vanzatoarea anuntand politia care s-a deplasat la fata locului, scrie digi24.ro.

Momentan nu se stie la ce suma se ridica prejudiciul creat, insa potrivit presei locale, ar fi vorba despre o suma importanta, caci atacul a avut loc in momentul in care banca tocmai se aproviziona cu bani, noteaza hotnews.ro.

Pentru a se impiedica ca autorul jafului sa paraseasca orasul, s-au instituit filtre de politie in municipiul Bistrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.