Social 1 Iulie 2016 07:20
Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, chiar caniculara, izolat, in Lunca Dunarii. Totodata disconfortul termic va fi in crestere, iar indicele temperatura umezeala (ITU) va avea valori in jurul a 80 de unitati local in sud si in sud-est si doar izolat in celelalte regiuni, informeaza ANM.

Vineri vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, chiar caniculara, izolat, in Lunca Dunarii. Totodata disconfortul termic va fi in crestere, iar indicele temperatura umezeala (ITU) va avea valori in jurul a 80 de unitati local in sud si in sud-est si doar izolat in celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiuni si 24 de grade in nordul litoralului, conform ANM.

Sambata vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Disconfortul termic se va accentua, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) se va afla in jurul valorii de 80 de unitati, local, mai ales din vest, in sud si in est. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 34 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales in a doua parte a zilei si in prima partea noptii.

Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in sud-vestul tarii, in zonele de deal si de munte, dar pe arii restranse si in restul teritoriului. Ploile vor avea si caracter torential si izolat va cadea grindina. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 12 si 24 de grade, relateaza HotNews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.