Social 30 Iunie 2016 16:30
Castelul Bran, cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Brasov, nu este de vanzare si nu se va inchide, in nici un caz, a anuntat intr-o conferinta de presa desfasurata la Castelul Bran, Bogdana Balmus, manager de PR al monumentului istoric.

"In nici un caz Castelul Bran nu se vinde. Aceasta informatie revine ciclic mai ales in presa din strainatate. A fost o informatie falsa in momentul preluarii de catre actuala administratie, care revine in actualitate din cand in cand. Castelul Bran nu este de vanzare si Castelul Bran nu se va inchide in nici un caz. El va ramane deschis sa-si spuna pe mai departe povestile frumoase pe care le are de spus" a afirmat sursa citata.

"In prezent, Castelul Bran ofera tot ce se poate despre povestea Reginei Maria pe care o spune atat de frumos, despre epoca medievala, despre perioada in care era Cetate Medievala, despre legenda Contelui Dracula", a mai punctat managerul de PR.

Castelul Bran a fost vizitat anul trecut de 630.206 turisti, in crestere cu 14,39% fata de anul 2014, 56% dintre vizitatori fiind turisti straini, relateaza Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.