Social 30 Iunie 2016 12:45
Scapam joi de ploi in cea mai mare parte a tarii. Meteorologii promit vreme buna, dar se intoarce in schimb arsita. Mercurul urca din nou lacom in termometre pana la 33 de grade in Lunca Dunarii.

Spre seara, se anunta ceva ploi rapide, de vara, la munte, in dealurile sudice, dar si pe litoral. Vantul va sufla slab si moderat si doar izolat, in regiunile estice, devine ceva mai agitat.

Se incalzeste si in Capitala. Temperatura urca spre 32 de grade la umbra, in conditii de cer variabil si vant cel mult moderat. Chiar daca cerul va fi patat din cand in cand de cate un nor, nu prea sunt sanse de vreo ploaie racoritoare, relateaza ANM.

Si la munte termometrele mai castiga cateva grade si arata la amiaza pana la 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si seara cand pe arii restranse, mai ales in Carpatii Meridionali si de Curbura, vor fi ploi de scurta durata, accesorizate de tunete si fulgere.

Si la mare se incalzeste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 31 de grade, iar apa marii va avea chiar si 26 de grade, conform Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.