Social 29 Iunie 2016 16:45
Zeci de strazi si subsoluri ale unor imobile din Capitala au fost inundate, in mai multe zone din Gara de Nord s-a acumulat apa, din cauza unui scrutcircuit la un tablou electric s-a produs o avarie in reteaua electrica a garii, iar un copac a cazut peste mai mult masini, in urma ploii torentiale.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au primit aproximativ 50 de solicitari de interventii pentru scoaterea apei din subsoluri si locuinte inundate dupa ploaia torentiala din ultima ora.

"Acum 30 de minute, in Bucuresti si Ilfov erau aproape 50 de interventii de solicitari si in asteptare circa 90-100, la inundatii. Toate fortele din teren actioneaza in beciuri, demisoluri, cu 80 de motopompe, dintre care 50 transportabile si 30 remorcabile. Din pacate, cantitatea de apa cazuta intr-un timp scurt a produs aceste inundatii", a declarat seful ISU Bucuresti - Ilfov, Flaviu Chiscop.

Au fost inundate imobile de pe strada Neajlovului, strada Grigore Romniceanu, strada Titulescu nr. 80, strada Ioachim Gheorghe nr. 30, strada Navodari nr. 30-32, precum si Scoala nr. 3, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov.

Pe Calea Giulesti s-a acumulat o mare cantitate de apa, scrie News.ro.

La Gara de Nord s-a produs un scurtcircuit la un tablou electric, fiind produsa o avarie in reteaua electrica.

Un copac de pe strada Roma a fost smuls din radacini de furtuna si a cazut peste mai multe masini parcate, traficul in acea zona fiind inchis.

In unele zone s-au produs avarii in reteua electrica, mai multe semafoare fiind nefunctionale la Gara de Nord, intersectia Stefan cel Mare cu Calea Floreasca si la Piata Victoriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.