Social 29 Iunie 2016 12:15
Pana atunci, toate ghiseele Fiscului si Trezoreriei vor fi dotate cu POS-uri, pentru ca oricine sa poata plati folosind cardul, a promis ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu.

"Plata cu cardul la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va fi posibila pana la inceputul lunii septembrie, in toata tara", a declarat ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, marti, intr-o conferinta la Palatul Victoria.

Intrebata cand se va putea face in toata tara plata cu cardul si la Trezorerie, Anca Dragu a spus ca in cateva zile acest lucru va deveni posibil in judetele Galati si Timisoara, relateaza Ziare.com.

"In acest moment, au fost semnate contractele si se achizitioneaza POS in doua judete, in Galati si Timisoara, si e o chestiune de doua-trei zile pana cand intr-adevar ele vor fi efectiv operationale. Achizitia aceasta pentru acest serviciu pentru plata cu cardul s-a facut diferentiat pe fiecare regiune a ANAF. Practic, Galati si Timisoara au fost cele mai avansate", a spus Dragu.

Aceasta a precizat ca in cateva saptamani urmeaza sa fie implementat acest serviciu si in celelalte regiuni ale tarii.

"Urmeaza intr-un termen foarte scurt, de cateva saptamani, si celelalte regiuni ale tarii (...) Practic luna septembrie este luna in care se vor face platile pentru trimestrul trei.

Pana la inceputul lunii septembrie, toata tara va avea aceasta posibilitate, de a oferi servicii de plata cu cardul la ANAF", a mai afirmat Dragu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.