Social 24 Iunie 2016 18:15
Prezent vineri la sediul instantei supreme, Sorin Oprescu s-a intalnit cu Dan Sova care participa la un nou termen din dosarul Turceni-Rovinari.

Sorin Oprescu si Dan Sova s-au intalnit in curtea instantei supreme, fostul primar al capitalei declarand ca niciunul dintre ei nu trece prin "momente foarte bune", scrie mediafax.

In 20 noiembrie 2015, procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Sorin Oprescu pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat. Pe 24 mai 2016, judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au respins contestatiile facute de Sorin Oprescu, privind legalitatea rechizitoriului, si au dispus inceperea judecatii in cauza in care fostul edil este acuzat de mai multe infractiuni de coruptie.

Dan Sova este acuzat in dosarul "Turceni-Rovinari", in care a fost trimis in judecata alaturi de fostul premier Victor Ponta.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.