Social 20 Iunie 2016 17:30
Mai mult de 60.000 de romani si-au petrecut minivacanta de Rusalii in statiunile de pe litoral, marcand recordul ultimilor 25 de ani pentru aceasta sarbatoare.

Cei mai multi turisti au petrecut azi noapte in cluburi, iar acum incep sa vina spre plaja. Apa marii a ajuns la 21 de grade Celsius, perfecta pentru baie. Iar cei care vor sta la mare toata saptamana au primit o veste perfecta de la meteorologi.

Pana la inceputul saptamanii viitoare temperaturile raman in medie la 30 de grade Celsius, iar sansele de ploaie sunt spre zero. Si nu in ultimul rand trebuie spus ca in aceasta saptamana inca avem preturi de inceput de sezon estival, relateaza stirileprotv.ro.

Turistii au cheltuit la malul marii aproximativ 8 milioane de euro, cifra cu mult peste asteptarile hotelierilor, depasind cu 33% incasarile de Rusalii de anul trecut, conform Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.