Social 20 Iunie 2016 12:30
Compania a anuntat ca incepand cu 5 august, aplicatia Yahoo Messenger, lansata in urma cu 18 ani va fi inchisa.

Utilizatorii nu se vor mai putea conecta la Messenger dupa 5 august. Potrivit reprezentantilor Yahoo, insa, doar versiunea dekstop va disparea, caci celelalte variante online, aplicatia de mobil sau direct din Yahoo Mail, vor functiona in continuare, relateaza gandul.info.

Potrivit celor de la Yahoo, in acest fel se incurajeaza ca finalizarea tranzitiei catre noul Yahoo Messenger, scrie descopera.ro.

„In decembrie 2015, am anuntat un nou Yahoo Messenger pentru mobil, web si Yahoo Mail pe desktop, construit pe o noua platforma moderna. Acest lucru a oferit utilizatorilor un mod rapid, frumos si inteligent de a trimite si de a anula trimiterea de mesaje, fotografii si imagini animate in 1:1 si conversatii de grup. In prezent oferim interoperare intre produsul anterior si noul Yahoo Messenger si incurajam toti utilizatorii sa finalizeze tranzitia catre noul Yahoo Messenger, pentru ca nu vom mai sustine platforma veche din 5 august 2016. Intentionam sa ne concentram eforturile pe noul Yahoo Messenger”, se arata intr-un comunicat al companiei, citat de rador.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.