Social 18 Iunie 2016 15:20
Cozile se intind pe mai multi kilometri, iar aglomeratia nu va disparea pana la lasarea serii.

Circulatia autoturismelor pe Drumul National 1, spre Valea Prahovei, precum si in zona statunilor se desfasoara bara la bara, anunta Mediafax. Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, pe Drumul National 1, traficul este ingreunat intre Nistoresti si Comarnic. "Coloana este in miscare pe sensul de urcare. Recomandam pastrarea unei distante suficiente in mers", a declarat Marian Popescu, purtator de cuvant IJP Prahova.

Masinile au format cozi pe mai bine de trei kilometri, relateaza hotnews.ro.

Traficul rutier este ingreunat intre Constanta si statiunile de pe litoral, iar la sensul giratoriu de la Agigea, sute de masini circula in coloana, cu toate ca politistii le-au recomandat soferilor sa foloseasca si rutele alternative. La aceasta ora, in sensul giratoriu de la Agigea s-au format cozi de kilometri spre sudul litoralului, anunta Digi 24.

Politia a precizat ca informarile Infotrafic au fost inutile si ca soseaua "nu poate sa preia un numar atat de mare de masini".

Se circula cu viteaza mica, bara la bara, si este foarte probabil ca situatia sa ramana la fel in urmatoarele ore, avand numarul mare de masini de pe autostrada care se indreapta spre mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.