Social 17 Iunie 2016 12:30
Transfagarasanul va fi deschis mai devreme pentru circulatia publica.

Drumul National 7C Transfagarasan va fi redeschis circulatiei auto mai devreme decat in fiecare an, a anuntat Gheorhe Mihaita seful Sectiei Arges din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri din Romania (CNADNR), citat de Mediafax. In acest an, conducerea CNADNR, determinata de conditiile meteo favorabile, a decis ca intrunirea comisiei de analiza pentru Transfagarasan sa se faca mai devreme, cerandu-i comisiei punctul de vedere cu privire la posibilitatea deschiderii acestui drum national inainte de termenul prevazut in regulamentul de functionare (1 iulie).

"Comisia de analiza pentru Transfagarasan, formata din reprezentanti ai CNADNR-Bucuresti, dar si de la Sectia din Arges, precum si IGPR s-a intrunit, joi, pe DN 7C pentru a verifica starea drumului, in vederea posibilitatii dechiderii acestuia. S-a facut o revizie a intregului traseu. Nu a avut nimeni obiectii. Astfel ca, asteptam decizia de la conducerea CNADNR, care, am convingerea, va fi aceea ca Transfagarasanul se deschide sambata. Asteptam insa confirmarea scrisa", a declarat Gheorghe Mihaita, seful Sectiei Arges din cadrul CNADNR.

Conducerea CNADNR a solicitat comisiei si analizarea si revizuirea regulamentului de functionare al DN 7C, astfel incat perioada in care Transfagarasanul este deschis circulatiei rutiere sa fie cat mai mare, in conditii de siguranta si confort, relateaza Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.