Social 17 Iunie 2016 10:45
Un barbat ameninta ca se va arunca de la etajul 16 al hotelului Intercontinental din Capitala. Acesta este baricadat in camera.

[Update]

Conform antena3.ro, barbatul care a reclamat probleme financiare a fost in cele din urma convins de echipa de negociatori sa renunte la protest si sa coboare, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Adrian Marin.


Un barbat cu o cagula pe fata si un banner atarnat de balcon s-a baricadat la etajul 16 al hotelului Intercontinental din Capitala, amenintand ca se arunca fara a se cunoaste momentan motivele pentru care barbatul a decis sa recurga la un gest atat de disperat.

El striga "stop abuzurilor", scrie romaniatv.net. De asemenea, pe balconul camerei de hotel este prins un baner cu mesaje precum "Coruptia din Romania – un semnal de alarma" si "Trebuie sa cobor din Romania", relateaza hotnews.ro.

La fata locului au sosit politistii de la Sectia 1 Politie dar si o ehipa de negociatori, doua ambulante SMURD si patru echipaje de pompieri, scrie mediafax.

Pompierii sunt pregatiti in cazul in care negocierile esueaza. Potrivit realitatea.net, acestia au montat o perna cu aer la baza cladirii.

Vezi foto aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.