Social 16 Iunie 2016 12:00
Directia Nationala Anticoruptie a retinut mai multi politisti de la IPJ Covasna, dupa ce au fost prinsi ca acceptau favoruri sexuale in schimbul permiselor.

Eu cred ca cea mai buna zugravire a Romaniei se poate face cu ajutorul comunicatelor de la DNA. Doar asa o sa vezi cat de puturos, ramificat si osificat este sistemul care ne fura pe toti. Si cum din cauza lui mor oameni pe capete. Vinovatii gasesti in egala masura: si la cei care iau si la cei care dau. Sa va explic.

In Covasna DNA a ridicat niste politisti de la rutiera care dadeau permise pe capete. Stiti sistemul. Cine avea nevoie de un carnet dadea banul la instructor, care il cara la politisti. Politistii tocmai isi cerusera transfer de la Neamt de unde veneau cu un istoric, spune Catalin Striblea. Asta n-ar fi nimic surprinzator pana ajungi aici:

”In acelasi context, in perioada 7 martie 2016-20 aprilie 2016, inculpatul Anton Costel Adrian, in aceeasi calitate de examinator, a obtinut favoruri de natura sexuala de la o candidata, in scopul de a face un act contrar indatoririlor sale de serviciu, respectiv de a o ajuta pe aceasta sa completeze chestionarul de la proba teoretica, in timp ce o supraveghea.”, se relateaza in comunicatul DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.