Social 14 Iunie 2016 18:30
Vremea se va incalzi in toata tara. Temperaturile maxime se vor incadra miercuri intre 21 si 30 de grade, iar cele minime intre 9 si 20 de grade, informeaza ANM.
Miercuri vremea se va incalzi in toata tara, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 30 de grade, in vreme ce temperaturile minime vor oscila intre 9 si 20 de grade. Innorarile vor fi temporare si vor fi insotite de averse si descarcari electrice in deosebi in zona vestica si nord-vestica a tarii. Cantitatile de precipitatii vor fi insa moderate, ele fiind cuprinse intre 15 si 20 de l/mp.

Vremea in Bucuresti

In Capitala vremea se va incalzi miercuri, iar cerul va fi variabil, cu o predispozitie spre innorare catre seara. Vantul va sufla slab catre moderat, temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, in timp ce temperatura minima va atinge valoarea de 16-17 grade, noteaza Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.