Social 14 Iunie 2016 11:45
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a fost dat in urmarire nationala de Politia Romana, dupa ce Tribunalul Bucuresti a emis un mandat de arestare in lipsa pe numele lui.

[Update]

"Am solicitat urmarirea internationala, instanta nu s-a pronuntat in acest caz, in functie de decizia instantei vom actiona ca atare. Suntem in procedura de eliberare a mandatului de arestare preventiva", a declarat Bogdan Despescu, seful Politie Romane.


Tribunalul Bucuresti a emis vineri, 10 iunie, un mandat de arestare preventiva in lipsa, pentru 30 de zile, pe numele omului de afaceri Elan Schwartzenberg, acuzat de complicitate la luare de mita intr-un dosar desprins din cel in care Radu Mazare este judecat in legatura cu construirea locuintelor sociale din cartierul "Henri Coanda" din Constanta

Omul de afaceri este acuzat de complicitate la luare de mita dupa ce ar fi actionat ca intermediar intre omul de afaceri israelian Avraham Morgenstern, cel pentru care a fost emisa autorizatia de construire a locuintelor sociale, si Radu Mazare, primarul Constantei.

Poza acestuia apare pe site-ul Politiei la persoane urmarite, fiind parte din procedura, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.