Social 11 Iunie 2016 14:15
Averse, descarcari electrice, vijelii si caderi se grindina vor fi, de duminica pana marti seara, in vestul si nord-vestul tarii, in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali, potrivit unei informari transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.

In urmatoarele trei zile, instabilitatea atmosferica va fi accentuata, in nord-vestul si vestul tarii, cantitatile de apa vor depasi local 20 de litri pe metru patrat, iar in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali, precum si pe dealurile aferente vor ajunge la 50 de litri pe metru patrat.

Ploi, descarcari electrice si vant puternic se vor semnala, pe arii si intervale de timp mai restranse, si in regiunile sudice si sud-estice, scrie News.ro.

Informarea de instabilitate atmosferica va intra in vigoare duminica, la ora 12.00, dar in vest si nord-vest, fenomenele meteorologice se vor manifesta si inainte, potrivit ANM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.