Social 10 Iunie 2016 11:30
Un autotren incarcat cu butelii a luat foc, vineri, in localitatea Mihailesti din judetul Buzau, circulatia fiind oprita pe DN 2, intre Urziceni si Buzau. Mai multe butelii au explodat, potrivit ISU Buzau. In mai 2004, in aceeasi localitate a explodat un camion incarcat cu azotat de amoniu, iar 18 persoane au murit, alte 13 fiind ranite.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC al Politiei Romane, la aceasta ora circulatia rutiera este oprita pe DN2 (E85) intre orasele Urziceni si Buzau, in localitatea Mihailesti, din cauza unui autotren incarcat cu butelii care a luat foc si a ramas blocat pe sosea.

Potrivit reprezentantilor ISU Buzau, la fata locului au fost trimise patru echipaje de pompieri.

TIR-ul era incarcat cu aproximativ 800 de butelii. Mai multe butelii au explodat, insa, potrivit reprezentantilor ISU Buzau, nu mai exista niciun pericol la acest moment.

Din primele informatii furnizate de Politia Buzau, camionul a luat foc, buteliile au inceput sa explodeze pe rand. Pompierii sunt la fata locului, au izolat zona, insa din cauza exploziilor repetate au fost nevoiti sa se retraga, scrie News.ro.

In 24 mai 2004, la ora 5:50 in aceeasi localitate, un camion care transporta azotat de amoniu a fost implicat intr-un accident, explozia care a urmat soldandu-se cu moartea a 18 persoane si cu ranirea grava a altor 13.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.