Social 9 Iunie 2016 10:45
Procurorii DNA efectueaza joi dimineata perchezitii in treisprezece locatii, dintre care patru sunt spitale din Capitala, si anume: Institutul Clinic Fundeni, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu”, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” si Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar Arseni”.

Se estimeaza ca prejudiciul ajunge la 2,6 milioane de euro, scrie mediafax. Ancheta vizeaza achizitii din aceste spitale, scrie hotnews.ro.

"In cursul zilei de 09 iunie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 13 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, din care patru reprezinta sediile unor institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale", informeaza procurorii intr-un comunicat de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.