Social 8 Iunie 2016 13:15
"DNA depaseste frontierele Romaniei.", a mai declarat ambasadorul Frantei in Romania

Ambasadorul Frantei la Bucuresti i-a conferit marti procurorului sef al DNA insemnele de cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare.

„Tanara sportiva talentata, ati fost selectionata in echipa nationala de junioare de baschet feminin a Romaniei, cu care ati castigat titlul de vicecampioana europeana in 1989. Aceasta perioada sportiva intensa nu v-a deturnat de la studiile dumneavoastra. (...) Aveati 33 de ani cand presedintele Romaniei, Traian Basescu, v-a numit, in 2006, procuror general (...) Anul 2006, care preceda aderarii efective a tarii dumneavoastra la Uniunea Europeana, reprezinta debutul unei extraordinare provocari! De fapt, ati fost prima femeie care a ocupat postul de procuror general al Romaniei si, totodata, cea mai tanara”, a spus Francois Saint-Paul, citat de Agerpres.

El a aratat ca rezultatele DNA sunt cu adevarat impresionante, lucru confirmat si de un raport al UE, care plaseaza acest Parchet printre primele cinci institutii anticoruptie din Europa, relateaza DIGI24.

„Gratie determinarii dumneavoastra neclintite, imaginea justitiei in Romania se schimba de la o zi la alta. Doresc sa va asigur stimata doamna, de intreaga sustinere pe care Franta o acorda dintotdeauna misiunii dumneavoastra”, a mai sps Francois Saint-Paul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.