Social 6 Iunie 2016 16:30
Tribunalul Bucuresti a respins luni contestatia procurorilor si a decis ca directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, sa ramana in arest la domiciliu. In plus, magistratii au respins si solicitarea acesteia de revocare a masurii preventive.

Decizia luata de Judecatoria Sectotului 5 de pe 28 mai a fost mentinuta de catre Tribunalul Bucuresti, judecatorii dispunand ca aceasta sa fie cercetata in continuare in arest la domiciliu, scrie mediafax.ro.

La iesirea de la tribunal, Flori Dinu a declarat ca spera sa se afle adevarul in acest caz, scrie digi24.ro.

Flori Dinu este in arest la domiciliu din 28 mai, masura dispusa de Judecatoria Sectorului 5, in dosarul in care procurorii Parchetului Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie o acuza de 128 de infractiuni de inselaciune, majoritatea in forma continuata si de participare improprie la zadarnicirea combaterii bolilor. Procurorii PICCJ au stabilit prejudiciul la peste 28 de milioane de lei, aferent produselor constatate ca fiind neconforme, furnizate in baza contractelor incheiate in intervalul iunie 2012 - aprilie 2016 intre Hexi Pharma si numeroase unitati sanitare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.