Social 2 Iunie 2016 15:45
Ancheta DNA in dosarul Hexi Pharma isi urmeaza cursul, joi, fiind audiati la sediu directorul general al companiei, Flori Dinu, sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, fratele acesteia si fostul director al firmei, Miron Panaitescu.
DNA a instituit sechestru atat pe conturile companiei Hexi Pharma din tara, cat si pe cele deschise in strainatate din Cipru, Germania sau Elvetia. Tot in cadrul aceluiasi dosar, au fost plasate sub sechestru 23 de imobile si 32 de autoturisme, potrivit antena3.ro.

Directorul Hexi Pharma, Flori Dinu, a fost pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare si a dat o declaratie in calitate de suspect, avocatul acesteia spunand ca procurorii DNA nu au luat nicio masura preventiva in cazul acesteia. Fosta directoare nu a declarat nimic despre dosar la iesirea din sediul DNA, unde a stat aproximati cinci ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.