Social 2 Iunie 2016 07:00
Vremea va fi in general instabila, iar valorile termice, in scadere in toata tara, se vor apropia de cele normale pentru inceputul lunii iunie, informeaza ANM.

In toata tara cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in nordul, centrul si estul tarii si pe arii restranse in rest. Mai ales in regiunile estice, ploile vor avea si caracter torential, local se vor inregistra cantitati de apa de peste 20...30 l/mp si punctiform, in Moldova, peste 50...70 l/mp. Izolat va cadea grindina.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 grade in nord-est si in depresiuni si 27 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 16 grade.

In Capitala vremea va fi in general instabila, iar valorile termice vor marca o scadere, devenind normale pentru aceasta perioada din an. Cerul va avea innorari temporare si vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 13...14 grade, precizeaza hotnews.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.