Social 2 Iunie 2016 08:40
S-au facut miercuri ore si nu prea in Bucuresti, din cauza protestului din Educatie. La scoala 169 din Drumul Taberei, spre exemplu, doar elevii din doua clase ar fi venit la scoala si ar fi fost supravegheati de profesorii care nu au fost la marsul din Piata Victoriei. Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti spune ca orele vor fi recuperate.

Scoala 169 din Bucuresti parea azi parasita. Vocile copiilor si ale dascalilor nu rasunau pe holuri si nici in clase. Conducerea unitatii de invatamant sustine totusi ca s-au facut ore.

„Da. Anumite cadre didactice nu participa la miting si sunt la scoala si fac ore. Fiecare scoala a hotarat de comun acord cu liderul de sindicat, membrii de sindicat cum procedeaza”, a spus un reprezentant al conducerii scolii.

Situatia a fost confirmata si de unii participantii la miting.

„Exista colegi care au ramas in scoala si care asigura supravegherea copiilor si desfasurarea orelor in bune conditii. Noi nu suntem toti profesorii din scoala ci prin reprezentanti”, a spus un profesor.

„Eu nu am fost la ore pentru ca eu am venit aici. Eu nu le-am dat liber elevilor, dar ceilalti profi care nu vin au grija de elevi”, a spus un alt profesor.

Inspectoratul scolar Bucuresti spune ca oficial astazi ar fi trebuit sa fie program normal de lucru.

„Au fost situatii punctuale in care copiii au venit la scoala, dar au ramas sub supravegherea altor cadre didactice. Nu s-a pus problema sigurantei copiilor in scoala”, a spus Marian Banu, purtatorul de cuvant al ISMB.

Reprezentantii ISMB spun ca materia va fi recuperata in zilele urmatoare, relateaza DIGI24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.