Social 30 Mai 2016 18:50
Un turist din Arges care plutea in deriva pe mare, in statiunea Mamaia, pe o saltea pneumatica, confuz si aflat in stare de ebrietate, a ajuns, luni, la spital, salvat de politistii de frontiera constanteni.

Mai multe persoane au sunat, luni dimineata, la 112 dupa ce au observat un barbat care plutea in deriva cu o saltea pe mare, in dreptul Hotelului Neptun din statiunea Mamaia. Acesta se afla la aproximativ 100 de metri de tarm si era in pericol de inec.

"Politistii de frontiera au actionat operativ, deplasandu-se in zona cu o ambarcatiune rapida conform procedurilor specifice in astfel de cazuri. La scurt timp, persoana in cauza a fost recuperata de catre echipajul politiei de frontiera si adusa in siguranta la mal”, a declarat purtatorul de cuvant al Garzii de Coasta, Alexandru Ion, corespondentului MEDIAFAX.

Barbatul care se afla in pericol de inec este din judetul Arges si a venit in vacanta pe litoral. El a fost asteptat la mal de un echipaj al Ambulantei, cadrele medicale acordandu-i primul ajutor.

Ulterior, barbatul, confuz si aflat in stare de ebrietate, a fost transportat la spital pentru investigatii medicale de specialitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.