Social 30 Mai 2016 11:46
Alerta cu bomba din Tribunalul Iasi s-a dovedit a fi falsa, astfel ca activitatea instantelor si circulatia rutiera au fost reluate.

Purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, agent principal Anca Vijiac, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, ca alerta s-a dovedit falsa, astfel ca activitatea instantelor a fost reluata.

De asemenea, circulatia rutiera in zona Tribunalului Iasi se desfasoara normal.

Purtatorul de cuvant al IPJ Iasi a afirmat ca politistii fac acum verificari pentru identificarea persoanei care a sunat la 112 si a anuntat amplasarea unui pachet "posibil periculos" in sediul Tribunalului.

Luni dimineata, un barbat a sunat la 112 si a anuntat ca prietenul sau a lasat un pachet in sediul Tribunalului Iasi, sursa citata spunand ca acesta ar putea fi "periculos". Politia s-a deplasat de urgenta la fata locului si a evacuat toate persoanele care se aflau in cladire.Totodata, circulatia rutiera in zona Tribunalului Iasi a fost restrictionata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.