Social 29 Mai 2016 17:30
Vremea instabila continua si saptamana urmatoare, potrivit Administratei Nationale de Meteorlogie, care anunta ploi in aproape toata tara.

„Vremea va continua sa fie instabila in prima parte a saptamanii viitoare. Luni dupa-amiaza va ploua in aproape toata tara, la fel si in noaptea de luni spre marti. Practic, chiar daca este frumos afara luni dimineata, sa nu uitam sa ne luam umbrelele cu noi fiindca va ploua in a doua jumatate a zilei. Marti, vremea va fi mai frumoasa, ploile se vor restrange in jumatatea de est a tarii. De asemenea, miercuri, de ziua copilului, va fi in general vreme frumoasa, insa in a doua parte a zilei vor aparea precipitatii, iar pe timpul noptii va intra un val de precipitatii dinspre sud-vest. In ceea ce priveste sfarsitul saptamanii, prognoza nu este inca exacta, insa se pare ca va fi un weekend ploios”, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.

Astfel, saptamana va debuta cu ploi in majoritatea regiunilor, potrivit estimarilor meteorlogilor, iar temperaturile vor fi cuprinse intre 25-32 de grade in majoritatea regiunilor. Marti, cerul se va insenina in vestul tarii, in Banat si Crisana, insa va ploua in tot restul tarii, iar temperaturile vor ramane destul de ridicate, cu valori cuprinse intre 22-30 de grade Celsius. Miercuri, 1 iunie, se anunta precipitatii in a doua parte a zilei, insa cu temperaturi ceva mai ridicate, in Bucuresti urmand sa fie 31 de grade, anunta ANM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.