Social 28 Mai 2016 15:45
Firma Hexi Pharma a transmis sambata, printr-un comunicat de presa, ca directorul general al societatii, Flori Dinu, nu a facut nicio declaratie in ultimele 24 de ore la Parchet.

"Flori Dinu nu a facut nicio declaratie la Parchet in ultimele 24 de ore. Tinem sa precizam ca a existat o citatie de la Parchet pentru vineri, 27.05, ora 17.00, dar pentru Hexi Pharma in general. Informatia ca a fost citata si nu s-a prezentat este falsa. Mandatul de aducere a venit la ora 16.00 in timp ce Flori Dinu era la serviciu. A colaborat cu organele de ancheta inca de la inceput si s-ar fi prezentat oricum la Parchet la ora 17.00. Nu a fost ridicata de acasa sau de pe strada, a mers impreuna cu reprezentantii Parchetului de la birou si acestia nu au trimis mascati", a transmis firma sambata, printr-un comunicat de presa.

Comunicatul Hexi Pharma vine dupa ce vineri seara, Flori Dinu, directorul general al companiei, a fost retinuta de procurori, fiind acuzata de 99 de fapte de inselaciune in forma continuata, 29 de fapte de inselaciune in forma simpla si participatie improprie la zadarnicirea combaterii bolilor.

"Avem informatii sigure de la avocati ca nu a dat niciun fel de declaratii pana in acest moment si informatii de la angajatii companiei ca, in cursul zilei de ieri, in urma unei anchete interne, ar fi aflat de la directorul de productie ca existau, intr-adevar, retete schimbate pentru o parte dintre produse, dar ca diluatia era conform normelor europene de biocizi, astfel incat produsele sa fie eficiente. Din informatiile de la avocat, nu a declarat acest lucru pana in acest moment intrucat nu a avut ocazia", mai transmite Hexi Pharma.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 vor decide, sambata, daca admit cererea Parchetului de arestare preventiva a acesteia. In aceeasi cauza este cercetat sub control judiciar si chimistul firmei, fiind acuzat de participatie improprie la zadarnicirea combaterii bolilor si inselaciune, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Citeste si:
Culiță Sterp, arestat preventiv după ce s-a urcat băut la volan și...
Culiță Sterp, arestat...

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si-a pierdut viata, duminica seara, intr-un accident rutier petrecut in judetul Ilfov, pe drumul ce leaga localitatile Buftea de Corbeanca. Parchetul General a anuntat marti ca moartea lui Dan Condrea a fost violenta, iar leziunile "constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri si planuri dure, cat si prin strivire de componentele unui autovehicul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.