Social 28 Mai 2016 14:15
Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a declarat, dupa ce a alergat la Semimaratonul Sibiu 2016 pentru a sustine bebelusii nascuti prematur, ca nu a fost o cursa usoara, dar s-a antrenat pentru ea doua luni si jumatate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Carmen Iohannis a spus, la predarea stafetei catre elevii sai din clasa la care este diriginta, ca a fost o cursa grea, dar ca face orice pentru copiii nascuti prematur.

"Am alergat pentru bebelusii nostri, de la Sectia de Neonatologie de la Sibiu, care speram sa aiba o viata normala. Pentru zambetele lor si pentru imbratisarile si mangaierile lor facem orice. A fost o cursa placuta. Nu e usor, dar m-am antrenat doua luni si jumatate. Sper sa fie cat mai bine si mai usor de acum incolo, pentru ca nu as vrea sa renunt”, a declarat Carmen Iohannis la finalul cursei.

Intrebata daca va mai alerga, Carmen Iohannis a spus: "daca ajuta Domnul si ma simt bine, voi continua”.

Totodata, intrebata daca e mai bine la tenis sau la alergat, Carmen Iohannis a facut o invitatie la miscare tuturor celor prezenti, spunand ca fiecare trebuie sa isi aleaga sportul preferat: "Fiecare sport are frumusetea lui. Eu ii invit pe toti fie la alergare, fie la tenis, la orice sport le face placere pentru ca e spre sanatate si binele nostru al tuturor”.

Carmen Iohannis a alergat 5,25 de kilometri. A preluat stafeta de la elevii sai si a predat-o altor elevi, in total, in cadrul Semimaratorului participand toti cei 31 de elevi din clasa unde Carmen Iohannis este diriginta, la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Sibiu, fie ca alergatori, fie ca voluntari.

Aceasta este cea de-a cincea editie a Semimaratonului si prima in care startul se da diferentiat datorita numarului mare de alergatori, dublu fata de editia anterioara, scrie MEDIAFAX.

Potrivit organizatorilor, alergatorii sustin cauza preferata prin achitarea taxei de participare, iar sustinatorii pot face donatii directe pe web-site-ul evenimentului. Pana acum s-au strans aproape 300.000 de lei, iar sustinerile continua pana la data de 1 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.