Social 25 Mai 2016 17:45
Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a fost inmormantat, miercuri, la cimitirul "Sfanta Vineri" din Bucuresti, fiind oficiata si o slujba la care au participat peste 80 de oameni.

Slujba de inmormantare, oficiata de mai multi preoti, a inceput in jurul orei 13.00 , la biserica din cimitirul "Sfanta Vineri", din Capitala. Au fost prezente peste 80 de persoane, printre care rude, angajati ai Hexi Pharma si prieteni ai lui Dan Condrea. La slujba au venit si cei doi copii ai acestuia, dar nu si fosta sa sotie.

In jurul orei 15.00 sicriul cu trupul lui Dan Condrea a fost coborat in cavoul pe care familia il are la Sfanta Vineri. Omul de afaceri a murit duminica seara dupa ce masina pe care o conducea a intrat intr-un copac, pe drumul ce leaga localitatile Buftea de Corbeanca, informeaza MEDIAFAX.

Parchetul General a deschis un dosar de ucidere din culpa si face cercetari pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs accidentul. Anchetatorii nu exclud varianta ca Dan Condrea s-ar fi sinucis. Potrivit unui comunicat emis marti de parchet "moartea victimei a fost violenta, iar leziunile traumatice constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri si planuri dure, cat si prin strivire de componentele unui autovehicul, ca urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) si sunt in legatura de cauzalitate directa neconditionata cu decesul".

"Victima a fost recunoscuta fara echivoc de catre concubina sa, inclusiv dupa semne particulare", mai preciza Parchetul General.

Surse judiciare sustin ca, marti, au fost facute perchezitii de la locuinta omului de afaceri si au fost ridicate probe biologice pentru efectuarea testelor ADN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.