Social 24 Mai 2016 18:06
Hexi Pharma, condusa de Dan Condrea, a transmis un comunicat de presa.

"Decesul patronului Hexi, Dan Condrea, care a avut loc duminica seara, a socat pe toata lumea" transmit reprezentantii firmei, printr-un comunicat de presa.

“Dan ne ajuta pe fiecare, indiferent de problema. Intr-adevar, nu era cea mai deschisa persoana si nu ii placea vorba multa si fara rost, dar era un om. Suntem inca in soc si nu ne putem reveni. Tot ce putem spune e ca le transmitem membrilor familiei sincere condoleante”, se mentioneaza in comunicatul firmei.

De asemenea, acestia ii fac si o scurta descriere, precizand ca era "un familist convins, cu o existenta relativ modesta, ce si-a dorit liniste si nu a cautat atentia nimanui. Isi crestea ambii copii cu drag si a facut sacrificii pentru asta, chiar si atunci cand viata l-a lovit si a trebuit sa divorteze. Era un om dedicat muncii si dedicat celui de-al treilea copil al sau - Hexi Pharma. Lucra zilnic cate 12 ore si avea grija ca atmosfera sa fie placuta pentru toata lumea. Isi dorea ca angajatii lui sa se simta cat mai bine, iar de fiecare data cand unul dintre ei avea o problema, Dan era primul care sarea in ajutor. Modest si timid, Dan nu relationa usor cu persoanele noi, ba mai mult, era retras si prefera sa gandeasca de zece ori inainte sa vorbeasca. Unii cred ca asta era principalul motiv pentru care nu era favoritul multor persoane".

Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, in varsta de 41 de ani, a incetat din viata duminica, 22 mai, intr-un accident de masina produs intre localitatile Corbeanca si Buftea, se mai arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.