Social 24 Mai 2016 10:00
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ploi, vijelii si grindina, valabila pentru aproape toata tara, incepand de marti, 24 mai, ora 15.00 si pana miercuri, 25 mai, la ora 21.00.
"In intervalul mentionat, vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata in cea mai mare parte a tarii. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua aspect de vijelie si pe arii restranse grindina. In Moldova, Dobrogea, Transilvania, Maramures, nordul si estul Munteniei, precum si in zona de munte, cantitatile de apa vor depasi local 20...25 l/mp si izolat, cu precadere in Carpatii Orientali, 50...70 l/mp", se arata in avertizarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, citat de MEDIAFAX.

Meteorologii precizeaza ca in a doua parte a zilei de marti , 24 mai, si la inceputul noptii de marti spre miercuri, 24/25 mai, manifestari specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala cu o intensitate mai mare si in centrul si sudul Munteniei, inclusiv in zona municipiului Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.