Social 23 Mai 2016 12:20
Noi detalii au fost puse la dispozitie de anchetatori, in cazul accidentului patronului Hexi-Pharma.

Dan Condrea se pare ca vorbea la telefon cu partenera sa de viata. Actuala sotie a omului de afaceri le-a declarat anchetatorilor ca a vorbit foarte mult in acea zi la telefon si exista o foarte mare posibilitate ca si in momentul accidentului cei doi sa fi fost implicati intr-o convorbire, potrivit Digi24.

Tot ce stim pana acum despre moartea patronului Hexi Pharma

  • Ancheta accidentului in care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma a fost preluata de Parchetul General.
  • Dan Condrea ar fi trebuit sa fie audiat astazi de procurorul care coordoneaza dosarul Hexi Pharma.
  • Autoturismul implicat in accident a fost dus la Politia Ilfov, unde urmeaza sa fie expertizat.
  • Anchetatorii au reusit sa il identifice pe Dan Condrea dupa actele gasite la fata locului si dupa declaratia sotiei, care a recunoscut hainele in care era imbracat.

Filmul accidentului

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si-a pierdut viata, duminica seara, intr-un accident rutier petrecut in judetul Ilfov, pe drumul ce leaga localitatile Buftea de Corbeanca, au anuntat surse din randul politistilor, accidentul fiind semnalat in jurul orei 19.30. Masina condusa de acesta a intrat intr-un copac, impactul fiind atat de violent incat barbatul si-a pierdut viata pe loc. Echipele de salvatori ajunse la fata locului au gasit o victima desfigurata, informeaza MEDIAFAX.

Claudia Burada, purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov a declarat ca exista doi martori ai accidentului. Unul dintre ei se afla la volanul unui autovehicul pe care masina implicata in accident l-ar fi depasit cu putin timp inainte de impact iar cel de-al doilea este un biciclist care trecea prin zona.

Politistii au reluat, luni dimineata, cercetarea la fata locului. Dupa ce se vor inceia verificarile la locul accidentului, politistii vor dispune si o analiza ADN pentru a se stabili cu certitudine ca este vorba despre Dan Condrea.

Citeste si:
Cristina Șișcanu, desființată după ce a recunoscut că îi umblă în...
Cristina Șișcanu, desființată...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.