Social 21 Mai 2016 11:00
Noua persoane care asistau la concertul Carla's Dreams au avut nevoie de asistenta medicala dupa ce li s-a facut rau, dintre acestea patru fiind transportate la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Din cauza faptului ca era un numar foarte mare de persoane intr-un spatiu foarte mic si nu se mai putea asigura o eventuala evacuare in conditii de siguranta, inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt a dispus deplasarea la fata locului a inspectorilor de prevenire pentru a efectua verificari suplimentare destinate sigurantei participantilor. Din cauza aparitiei starilor de lesin in randul mai multor persoane, comandantul echipajului de pompieri aflat la fata locului, plt.maj. Buturca Catalin, impreuna cu organizatorii au decis sistarea concertului. Echipajul de pompieri a colaborat foarte bine cu echipajul Serviciului Judetean de Ambulanta, condus de dr. Albu Dorice, fiind asistate noua persoane, dintre care patru au fost transportate la spital", se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, inspectorul sef a dispus evacuarea ordonata a persoanelor, actiune in care au colaborat efectivele ISU, fortele de jandarmi aflate la fata locului si reprezentantii firmei de paza.

Concertul trupei Carla's Dreams de la Piatra Neamt a fost oprit, vineri seara, dupa ce mai multe persoane s-au simtit rau din cauza temperaturii din mall.
"Am oprit concertul din Piatra Neamt. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care si-au pierdut cunostinta", au transmis reprezentantii trupei pe Facebook.

Reprezentantii formatiei din Chisinau au precizat ca organele competente in acest caz vor fi sesizate.

"Oamenii au venit la un concert si nu la <mall> si, cu toate ca legal nu este responsabilitatea noastra, Va rugam sa ne scrieti pe mara.ciama@globalrecords.com pentru asistenta juridica gratuita in sensul acestui caz. De asemenea, vom sesiza toate organele competente pentru a <sensibiliza> afaceristii care au adus 2 (DOUA!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumatate de litru chiar cand au vazut prima persoana scoasa de ambulanta din sala supraplina!", au scris cei de la Carla's Dreams.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

O persoana a comentat postarea trupei, scriind: "Romania nu a invatat nimic din tragedia Colectiv...Sa raspunda cei de la Piatra Neamt ca au inghesuit atatia oameni intr-un mall!".

"Si noi am fost, dar cand am vazut ce e acolo ne-a apucat groaza, nu stiam pe unde sa iesim mai repede, imi era frica sa nu de darame tot mall-ul", a comentat un alt utilizator al retelei de socializare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.