Social 20 Mai 2016 17:56
Un preot din judetul Ilfov a fost prins, vineri, de politistii de la Rutiera in timp ce conducea un autoturism de lux cu 156 de km/h, pe DN2 in judetul Buzau, in conditiile in care limita maxima de viteza in zona este de 90 km/h, au declarat surse din randul politistilor.

"Politistii din cadrul Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale au retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile al unui tanar din Ilfov, deoarce a fost depistat in timp ce conducea pe DN2, km 82, un autoturism, cu viteza de 156km/h.", au declarat oficiali din Politia Romana.

Surse din randul politistilor precizeaza ca este vorba despre un preot care a fost depistat cu aparatul radar pe DN2 in judetul Buzau. Acesta le-ar fi declarat agentilor, in momentul in care l-au oprit, :"Merg cu Dumnezeu inainte!".

Limita maxima de viteza in zona este de 90 km/h astfel ca preotul s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile si cu o amenda contraventionala de 1.125 de lei, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.