Social 20 Mai 2016 14:26
Mihai ConstantinTarase (12 ani) a obtinut premiul I la Olimpiada Nationala de Interpretare care a avut loc, recent, la Kassel.
Dupa ce a obtinut locul I la faza regionala a concursului, tanarul constantean a putut participa la etapa finala datorita unei dispense de varsta, pe care juriul i-a acordat-o. Astfel, performanta micului pianist este si mai mare, el concurand in finala cu elevi de liceu.

In toamna anului 2014, Mihai Catalin Tarase a sustinut cu brio examenul de admitere la Gimnaziul de Muzica din Montabaur, Germania, „Landesmusikgymnasium”, fiind promovat din clasa a III-a direct in clasa a V-a, sub indrumarea profesoarei de pian Natalia Adomeit si, dupa premiile obtinute in Romania, a inceput sa „colectioneze” premii si in Germania, premii care i-au dat posibilitatea sa participe la master class-uri cu profesori celebri, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.