Social 18 Mai 2016 12:34
Un taximetrist a fost lovit cu tocul unui pistol, marti noaptea, in Bucuresti, de catre doi tineri care desi initial ii platisera cursa, ulterior s-au razgandit si i-au cerut banii inapoi.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc marti noaptea, fiind anuntat de taximetrist la numarul de urgenta 112 la ora 02.30.

Acesta a povestit anchetatorilor ca a luat cu taxiul doi tineri din zona Centrului Vechi al Capitalei, tinerii cerand sa fie dusi in comuna Ganeasa din judetul Ilfov. Pentru cursa, baietii i-au platit suma de 200 de lei.

Pe drum i-au cerut taximetristului sa opreasca la mai multe magazine, iar cand au ajuns la destinatie i-au cerut sa le dea banii inapoi, au declarat surse din Politie pentru MEDIAFAX.

Pentru ca taximetristul a refuzat sa le restituie banii, tinerii, unul avand 17 ani iar celalalt 19 ani, l-ar fi lovit pe barbat cu tocul unui pistol.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au fost identificati si urmeaza sa fie dusi pentru audieri la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.