Social 17 Mai 2016 14:12
Fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, fostul europarlamentar Elena Basescu, sustine ca prezenta sa pe lista de datornici a ANAF este o eroare, precizand ca aceasta institutie nu a facut transferul informatiei odata cu mutarea domiciliului din sectorul 1 in sectorul 2.

"Datoria invocata de ANAF este o eroare a acestei institutii. In 2014, pe vremea cand eram europarlamentar, aveam domiciliul in Sectorul 2. Acum, am domiciliul in Sectorul 1. Situatia a aparut pentru ca ANAF-ul nu a facut transferul informatiei intre Sectorul 2 si Sectorul 1", a scris Elena Basescu pe Facebook.

Ea a precizat ca in urma cu o luna, a fost personal la ANAF Sector 1 si ANAF Sector 2, facand, cu documente, proba achitarii obligatiilor.

"Din pacate, pana la aceasta ora, nu s-a facut operarea datelor. Inchei, spunand ca nu am niciun fel de datorie la stat. N.B. Plata s-a facut prin tert platitor, conform regulilor Parlamentului European", a mentionat fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu.

Elena Basescu a postat si fotocopia unui ordin de plata prin care a virat peste 16.000 de lei la bugetul asigurarilor sociale si la bugetul de stat.

ANAF a publicat, luni, lista cu 187.230 contribuabili persoane fizice, care au restante fiscale mai mari de 1.500 lei la 31 martie 2016, primii zece datornici la stat persoane fizice avand fiecare obligatii fiscale restante intre 12 milioane lei si 232 de milioane de lei, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.