Social 13 Mai 2016 17:00
Potrivit informațiilor care apar în cererea de insolvență, firma Hexi Pharma ar avea datorii de 23.426.229 lei, primul termen din dosar urmând să aibă loc la data de 17 mai, la Tribunalul București.

La scurt timp după ce reprezentanții Guvernului au anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, că probele făcute pe produsele Hexi Pharma au ieșit neconforme, reprezentanții companiei au anunțat, printr-un comunicat de presă, că au fost demarate toate procedurile pentru închiderea fabricii și a firmei.

Potrivit cererii de insolvenţă depusă de firma Hexi Pharma, compania ar avea datorii de 23.426.229 lei.

"Toate produsele vor fi retrase în cel mai scurt timp, fabrica și firma și-au încetat deja activitatea și au demarat de ieri procedurile legale pentru închidere. În numele tuturor angajaților Hexi Pharma, ne dorim ca vinovații să fie găsiți cât mai repede", au anunțat reprezentanții companiei.
Produsele biocide Hexi Pharma prezintă diferenţe în concentraţii între valoarea declarată şi cea măsurată, arată primele teste oficiale anunţate de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Victor Strâmbu, acesta precizând că produsele vor fi retrase, iar compania a fost amendată cu 40.000 lei, scrie MEDIAFAX.

Anterior, la data de 10 mai, pe rolul Tribunalului București a fost înregistrat un dosar prin care firma solicită intrarea în insolventă, prima ședință de judecată fiind stabilită pentru 17 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.