Social 13 Mai 2016 16:15
COOLTURA din acest weekend incepe pe Terasa Monteoru. Robin and The Backstabbers canta despre scafandri si mirese. Outfit-ul in trend din weekend este streetwear & sneakers. Mergeti la Laboratorul de Teatru, la Festivalul Astronomic. Duminica, fetele "biciclesc" in fustite, la SkirtBike.

VINERI

Terasa Monteoru Opening Weekend: "Cel mai nou concept street food din Bucuresti va sta toata vara la noi. Diseara ii puteti gusta, acum le puteti da un like pentru a fi la curent cu meniul zilnic."

Scafandri, Mirese si Ingeri, Case in flacari si Cantece duse de vant

Cocert Robin and the Backstabbers, Hard Rock Cafe, pe 13 mai, de la ora 22:30. Trupa a incheiat anul 2015 lansand noul videoclip "Cosmonaut", de pe mult asteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, "Arhanghel'sk". Aparut in primavara anului trecut, noul album contine 14 piese despre scafandri, mirese si ingeri, case in flacari si cantece duse de vant. Discul a creat valuri de entuziasm si de controversa, trupa strangand peste 1.500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranta unul dintre cele mai importante si mai reusite evenimente de pana atunci ale trupei.

Burger Fest (vineri-duminica)

"Anul acesta reluam aventura cautarii celui mai bun burger, intr-o editte BurgerFest mai mare si mai gustoasa. BurgerFest va aduna intr-un singur loc deliciosii burgeri, oferiti de restaurante, van-uri, truck-uri si containere din intreaga tara.", spun organizatorii. Pagina event-ului, aici.

SAMBATA

Sole & Shape, cel mai important eveniment al intregii scene de sneakers si streetwear din Romania

Vreme de un weekend se aduna laolalta tot ce au mai bun brand-urile, shop-urile, colectionarii si cei pasionati - de oferit, vandut si aratat in materie de sneakers si streetwear. Sneakers & clothing, printuri, DJs, street food & drinks, zona dedicata kids, doua expozitii unice si un raffle, sunt doar cateva din activitatile care va asteapta. Filosofia SOLE & SHAPE are la baza cresterea acestei culturi frumoase oferindu-i vizibilitatea pe care o merita cu adevarat, cat si transformarea proiectului in cea mai importanta sursa de informatii specializate din tara.

Canepa si Muzica la Gradina Sticlarilor. Festivalul Maneca din Canepa

Canepa, sau planta celor o mie de beneficii, are raspunsul la nevoile noastre cotidiene. Astfel, pe 14 si 15 mai, la Gradina Sticlarilor, se va bea ceai de canepa si se va povesti despre avantajele acestei plante in industria medicala, nutritionala, cosmetica, ecologica si textila, in timp ce degustam painea sau ciocolata cu seminte de canepa. Pe langa degustarile de produse si demonstratiile creative de utilizare a canepii industriale, cei de la Cats on the Roof si Space Needle vor veni pentru seri de muzica live si jam sessions. Mai mult decat atat, DJ Olah va intretine atmosfera in cele doua zile de targ. Pagina event-ului.

#Teenmade Teatru. Incepe Laboratorul de Teatru Tanar

#teenmade: 90 de liceeni vor juca pe scena Teatrului Excelsior si vor lucra, timp de trei zile, cu sase regizori si sase muzicieni in cadrul primului laborator de teatru tanar dedicat adolescentilor din Romania: Relief. Dorina Chiriac, Florin Piersic Jr. si Marius Florea Vizante sunt membrii juriului sectiunii competitive a Relief. Detalii, aici.

Astro Fest 2016: Corpuri ceresti, astronauti, telescop, astro fotografie, concert Silent Strike

Debuteaza la Biblioteca Nationala a Romaniei sambata, 14 mai, la ora 16.00. Evenimentul se desfasoara atat in aer liber, in parcarea din fata Bibliotecii, unde se vor face observatiile astronomice si cursurile de astro fotografie, cat si in interior in Aula Bibliotecii, unde vor avea loc prelegerile si prezentarile moderate de S&T, intalnirile cu astronautii si concertul. Pe 15 mai, Astro Fest continua la Therme Bucuresti. Incepand cu ora 11.00, grupul de astronauti va lua parte la lansarea proiectului "Galaxy Explorers". Detalii despre programul zilei de duminica:

Un Weekend cat o vara: Se redeschide "Deschis Gastrobar"

"Nu va dam mai multe detalii, va lasam pe voi sa descoperiti! Incepem distractia sambata la ora 14:00 si o continuam peste noapte, in interior, cu prietenii de la Khidja. Spre apus facem un burger bar cu Flore la butoane, si la rasarit bem un fresh cu totii, pe acoperis." Detalii, aici.

DUMINICA

SkirtBike 2016

Biciclistele din Bucuresti se vor bucura de un picnic de seara, care deschide festivalul pe 14 mai, la Palatul National al Copiilor, unde doamnele si domnisoarele sunt invitate alaturi de prieteni si familiile lor, iar duminica pe 15 mai, cei prezenti vor avea parte de Bike&Fashion bazar, Women Bike Expo, ateliere de reparatii biciclete si lectii de mecanica pentru femei oferite de BitaColor, Portret de Biciclista, Food Corner, Cycle Chic fashion show, organizat in parteneriat cu Stylish Mom cu Rovena Andrei si defilat de 12 bicicliste, gold sprints powered by Hai cu Bicla, ateliere creative, concursuri cu premii, activari sponsori si tombole ad-hoc. Parada SkirtBike va inchide seria de activitati dedicate femeii pe bicicleta. Detalii pe www.skirtbike.ro

Quiet Odd #10 _ Summer in the city. Orase haotice in vara

"Strandoot" este o colectie de scurtmetraje filmate vara trecuta de Mihnea Mihalache-Fiastru & Mircea Topoleanu & the Black Horse Mansion in stranadurile publice din Bucuresti. Secventele reveleaza cum isi petrec orasenii timpul liber si cum se misca in spatiu public, fizic si mental. Filmele se proiecteaza la 19:00, la Odd (Selari 13) Mai multe detalii, aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.