Social 13 Mai 2016 12:45
Casa din Timisoara a omului de afaceri Emil Cristescu, care impreuna cu fratele sau are o avere estimata la 330-350 de milioane de euro, a fost sparta de hoti, in noaptea de joi spre vineri, acestia reusind sa plece cu cateva mii de lei si un telefon mobil.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, o casa aflata la periferia Timisoarei a fost sparta de hoti, in noaptea de joi spre vineri, acestia reusind sa plece cu bani si cu un telefon mobil.

Potrivit unor surse din cadrul Politiei, casa apartine omului de afaceri Emil Cristescu, iar hotii, care pana in prezent nu au fost identificati, au furat 4.00 de lei si un telefon mobil. Conform surselor citate, omul de afaceri se afla in casa in momentul in care hotii au dat spargerea, insa dormea si nu a auzit nimic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Casa este prevazuta cu sisteme de siguranta, anchetatorii incercand acum sa adune probe care sa ii ajute sa ii depisteze pe autori.

Omul de afaceri timisrean Emil Cristescu este unul dintre cei mai bogati romani, el avand, impreuna cu fratele sau, Marius Cristescu, o avere estimata la 330-350 de milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.