Social 13 Mai 2016 10:45
Detinutul care a incercat sa agreseze presedintele completului de judecata cu un ciob de sticla, in timpul unei sedinte la Judecatoria Aiud, a fost arestat preventiv si este cercetat pentru ultraj judiciar prin modalitatea tentativei de omor.

Hotararea nu este definitiva si poate fi atacata cu contestatie in termen de 48 ore de la pronuntare. Competenta de solutionare a contestatiei revine Curtii de Apel Alba Iulia.

Detinutul care a atacat, miercuri, un judecator, cu un ciob de sticla, in timpul unei sedinte la Judecatoria Aiud, a fost arestat preventiv, joi, si este cercetat pentru savarsirea infractiunii de ultraj judiciar prin modalitatea tentativei de omor, potrivit unui comunicat al Tribunalului Alba.

”Joi, Tribunalul Alba a admis propunerea formulata de Ministerul Public - Parchetul de pe langa Tribunalul Alba de arestare preventiva a inculpatului pe o perioada de 30 zile, de la data de 12 mai pana la 10 inclusiv”, se arata in comunicat.

Acesta va ramane in continuare in Penitenciarul Aiud, unde executa o pedeapsa.

Potrivit Curtii de Apel Alba Iulia, miercuri, in timp ce cativa detinuti erau condusi afara dupa o sedinta de judecata de la Judecatoria Aiud, unul dintre detinuti l-a atacat pe presedintele completului de judecata cu un ciob de sticla.

Dupa incercarea nereusita, detinutul s-a lovit cu ciobul de sticla, provocandu-si leziuni, motiv pentru care a fost imediat transportat la spital, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.