Social 12 Mai 2016 11:30
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a transmis o atentionare de instabilitate atmosferica accentuata, ploi, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina, in intervalul 12-13 mai, in sud-vestul tarii, la munte, in Moldova si in Maramures.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a transmis o atentionare de instabilitate atmosferica accentuata, ploi, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina, in intervalul 12 mai, ora 18:00 – 13 mai, ora 21:00, in sud-vestul tarii, la munte, in Moldova si in Maramures.

Astfel de fenomene isi vor face aparitia la inceputul intervalului indeosebi in sud-vestul tarii si la munte, in noaptea de joi spre vineri (12 - 13 mai) in majoritatea regiunilor, iar vineri cu precadere in Moldova, Maramures si in zona montana, informeaza MEDIAFAX.

Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30...40 l/mp.

In plus, pe parcursul zilelor de sambata si duminica, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in regiunile intracarpatice, la deal si la munte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.