Social 11 Mai 2016 12:15
Numarul persoanelor care au suferit toxiinfectie alimentara, la Fagaras, marti seara, dupa ce au consumat urda a ajuns la 23, dintre care 21 sunt copii cu varste intre doi si 12 ani, acestia fiind transportati cu ambulante la spitalul din localitate.

Potrivit purtatorului de cuvant al Ambulantei Brasov, Adriana Palaghiea, cei 23 de pacienti sunt constienti, cu simptome digestive si stabili hemodinamic. Acestia au fost preluati de la mai multe adrese de pe strazile Clorului si Dulgherului din Fagaras, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medicii din localitate nu au solicitat transferul pacientilor la Brasov sau la alte spitale, starea acestora fiind stabila, potrivit sursei citate.

Primele apeluri pe 112 au fost date in jurul orei 19.00, dupa ce mai multi copii au acuzat stari de greata si varsaturi dupa ce au mancat urda cumparata de la un localnic din cartier.

Initial, la Spitalul Municipal Fagaras au ajuns 12 copii cu varste intre 2 si 12 ani, iar ulterior numarul acestora a crescut, in prezent fiind internate 23 de persoane, dintre care doi adulti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.