Social 10 Mai 2016 18:00
Viceprimarul suspendat din Corbeanca, judetul Ilfov, a lasat la biroul din primarie un bilet in care isi lua adio de la familie, hartia fiind gasita de fiul sau si de o alta persoana marti dimineata, anunta oficiali din Politia Ilfov.

Apelul prin care se anunta disparitia lui Dumitru Tudor a fost facut marti dimineata, in jurul orei 10.00, de catre fiul sau, sustin oficiali din Politia Ilfov. Potrivit acestora, fiul si un apropiat de-al sau au gasit in biroul de la Primaria Corbeanca un bilet in care Dumitru Tudor isi lua adio de la familie.

„La primarie s-a gasit biletul, fiul sau a fost cel care a sunat si a spus ca a disparut de la domiciliu”, a declarat un oficial din Politia Ilfov pentru MEDIAFAX. Politistii au inceput cautarile inca de marti dimineata, iar dupa cateva ore s-a solicitat si o echipa de scafandri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov pentru a face verificari intr-un lac din apropierea primariei.

Potrivit unei angajate din Primaria Corbeanca, Dumitru Tudor se autosuspendase din functia de viceprimar de curand si nu parea a avea probleme.

„S-a autosuspendat de curand, cand si-a depus candidatura pentru functia de primar din partea PNL. Ieri l-am vazut ultima data la primarie, era bine, spunea ca se duce pe teren sa verifice niste lucrari. In biroul sau s-a gasit biletul, nu stiu mai multe, nu ne-au lasat(n.r. politistii) sa intram, sunt echipe acum acolo ”, a declarat o angajata a primariei Corbeanca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.