Social 10 Mai 2016 16:30
Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a ajuns, marti, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat de procurori pentru a da declaratii in dosarul in care se fac investigatii in cazul dezinfectantilor diluati din spitale.

Procurorii Parchetului General au anuntat, miercuri, ca au inceput urmarirea penala in rem pentru "zadarnicire a combaterii bolilor" si "falsificarea si substituirea de alimente sau alte produse" in cazul dezinfectantilor din spitale.

Ulterior, sambata, procurorii si politistii au facut perchezitii la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, anchetatorii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme, scrie MEDIAFAX.

Politistii au ridicat probe de la 25 de unitati sanitare din Bucuresti si alte 21 de judete.

In urma informatiilor aparute pe tema dezinfectantilor diluati care se presupune ca au fost folositi in spitalele din Romania, Patriciu Achims-Cadariu a demisionat din functia de ministru al Sanatatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.