Social 9 Mai 2016 17:30
La sase luni dupa tragedia din clubul Colectiv, Patriarhia a organizat o slujba de pomenire a victimelor, in fata clubului, la ceremonie participand mai multe rude ale victimelor.

La sase luni de la tragedia de la Colectiv, Patriarhia a organizat un parastas pentru comemorarea victimelor, in fata clubului Colectiv. La slujba au participat si cateva rude ale victimelor, care au declarat pentru jurnalisti ca nu sunt multumite de ce masuri au luat autaritatile pana acum. „Copilul meu este in mormant, nu s-a facut nimic, nu s-a facut dreptate”, a spus mama uneia dintre victime, potrivit MEDIAFAX.

Indignarea, tristetea si neputinta se pot vedea pe chipurile rudelor, care inca asteapta ca autoritatile sa-i pedepseasca pe vinovati.

Pe tot parcursul slujbei, rudele au stat langa altarul din fata clubului, unde sunt imagini cu victimele care au pierit in urma incendiului de la Colectiv. Slujba a fost oficiata de parintele vicar Aurel Mihai si alti sapte preoti.

Patriarhia Romana a fost criticata in zilele care au urmat tragediei de la Colectiv, dupa ce au aparut in presa declaratiile controversate ale unui preot care ar fi catalogat victimele drept „sataniste”. Niciun preot ortodox nu s-a prezentat la Colectiv in primele zile dupa tragedie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.