Social 9 Mai 2016 17:15
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) cauta voluntari pentru a participa alaturi de pompieri la misiuni de salvare, acestia se pot inscrie incepand din 10 mai in proiectul „Salvator din pasiune”.

Printr-un comunicat de presa, Departamentul pentru Situatii de Urgenta(DSU) anunta ca de marti cei care vor sa devina voluntari in cadrul Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta se pot inscrie in cadrul proiectului „Salvator din pasiune”, ce va presupuse pregatire si munca de voluntariat alaturi de salvatori in cazul situatiilor de urgenta.

“Proiectul nostru, intitulat „Salvator din pasiune”, se va derula in perioada 10 mai – 29 iulie a.c., interval de timp structurat in trei etape ce presupun recrutarea si inscrierea candidatilor, analizarea dosarelor si incheierea contractelor de voluntaria “, se arata in comunicatul DSU.

Cei care vor sa devina voluntari in caz de situatii de urgenta trebuie sa aiba intre 16-65 de ani, sa fie apti din punct de vedere medical, sa nu fi fost condamnati pentru infractiuni savarsite cu intentie si sa nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar in cadrul Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta.

“Dosarul candidatului trebuie sa contina: cererea de inscriere, certificatul de cazier judiciar (pentru persoanele care au varsta de peste 18 ani), copie dupa actul de identitate, avizul psihologic, actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau in curs de desfasurare, adeverinta medicala si acordul parintilor/tutorelui legal, pentru persoanele care au varsta sub 18 ani.”, se mai noteaza in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.