Social 9 Mai 2016 12:15
Un tanar a fost injunghiat in Parcul Kiseleff din Capitala, duminica seara, presupusii agresori, doi minori de 15 ani, fiind dusi, luni, la Institutul de Medicina Legala (IML) pentru expertiza psihiatrica, anunta oficiali din Politie.

Potrivit unor oficiali din cadrul Politiei Capitalei, incidentul a avut loc duminica seara, la 21.45 in Parcul Kiseleff din Sectorul 1 al Capitalei. Un baiat in varsta de 24 de ani se afla impreuna cu o prietena pe o banca, in momentul in care a intrat in conflict cu un grup de tineri, doi baieti si o fata, toti minori. Conflictul a degenerat iar tanarul ar fi fost injunghiat in picior si in mana cu un cutit, informeaza MEDIAFAX.

Incidentul a fsot anuntat la numarul de urgenta 112, iar la fata locului a sosit o ambulanta care l-a transportat la pe tanar la Spitalul Elias unde a si ramas internat, au mai precizat sursele citate.

Presupusii agresori, doi baieti minori, in varsta de 15 ani, au fost prinsi la putin timp dupa incident si au fost audiati la Sectia 2 Politie. Luni dimineata au fost dusi de politisti la IML pentru expertiza psihiatrica. Acestia sunt cercetati acum pentru port de arma alba, loviri si alte violente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.