Social 7 Mai 2016 16:20
Administratia Nationala de Meteorologie a transmis un cod galben pentru Bucuresti, valabil sambata intre orele 17.20 si 18.30.

Se vor semnala: intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, grindina de mici dimensiuni, descarcari electrice, averse de ploaie ce vor depasi 10...15 l/mp.

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat cod galben de ploi si vant, sambata dupa-amiaza, in Bucuresti, nord-vestul judetului Constanta, in sud-vestul judetului Tulcea, local in judetele Olt si Dolj si in jumatatea sudica a judetului Valcea.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat cod galben de vant si ploi in Capitala si cinci judete. Astfel, intre orele 17:20 s18:30, in Bucuresti sunt semnalate intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, grindina de mici dimensiuni, descarcari electrice, averse de ploaie ce vor depasi 10...15 l/mp, potrivit MEDIAFAX.

De asemenea, intre orele : 16:50 si 17:50, in NV-ul judetului Constanta si in SV-ul judetului Tulcea, in zonele delimitate de localitatile Ciobanu, Crucea, Harsova, Garliciu, Horia, Pantelimon, Saraiu, Vulturu, Casimcea, Daeni, Dorobantu, Ostrov, Peceneaga, Topolog, sunt semnalate averse din care se vor cumula 25 – 30 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, descarcari electrice frecvente, intensificari de scurta durata ale vantului.

Intre orele 16:25 si 18:00, local in judetele Olt si Dolj (inclusiv municipiile Craiova si Slatina); jumatatea sudica a jud. Valcea (inclusiv municipiul Dragasani) sunt semnalate frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, averse de ploaie ce vor depasi 20 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.